BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Volkan Demirel'den Ali Koç'a şok cevap!

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel'den, Başakşehir maçı öncesi ''Özür dilesin, affederiz'' diyen Ali Koç'a Ne için özür dileyeceğim'' şeklinde cevap geldi.

Abone ol

Süper Lig'de ve Avrupa'da kötü günler geçiren Fenerbahçe'de Sportif Direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu'nun aldığı karar doğrultusunda takımda olması istenmeyen Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar kadro dışı bırakılmıştı.

Özellikle kaptan Volkan Demirel’in kadro dışı kalmasının yankıları sürüyor. Başkan Ali Koç, Başakşehir maçı öncesinde tecrübeli futbolcunun özür dilemesi halinde affedileceğini ifade etmişti. Ancak Volkan Demirel, ne için özür dileyeceğini bilmiyor. Tecrübeli file bekçisi kendisine hâlâ bir tebligat ve gerekçe sunulmadığını belirtip neyle suçlandığını bilmediğini kaydetti.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA
Milliyet'in haberine göre; Kaptan olarak her zaman takımı ve arkadaşlarını korumaya çalıştığını dile getiren tecrübeli file bekçisi, özrü gerektirecek hatalı bir davranışının olduğunu düşünmüyor. Volkan Demirel’in kadro dışı kalmasındaki olayın ana sebebinin, yöneticilerden biriyle yaşamış olduğu tartışma olduğu belirtildi. Tecrübeli file bekçisinin üst düzey bir yöneticiye “Ben senden daha iyi Fenerbahçeliyim” dediği ve bardağı taşıran son damlanın da bu olduğu ileri sürüldü. Bu ismin de Semih Özsoy olduğu belirtildi.

''RUHSUZ VE UMURSAMAZLAR''
Öte yandan Volkan Demirel’in Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli ile yaptığı görüşmelerin detayları da ortaya çıktı. 37 yaşındaki kaptanın, “Takım içerisinde çok fazla yeni transfer var son iki senedir. Yeniler ve eskiler arasında bir bağ tam oluşmadı. Henüz takım olamadık. Bazı oyuncular durumun farkında değil. Ruhsuz ve umursamaz tavırlar oluyor. Herkes aynı oranda ciddi değil” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SOYUNMA ODASINDA UYARMIŞ
Volkan Demirel’in bilhassa bazı yabancı oyuncuların henüz sıkıntıları kavrayamadığını düşündüğü ve takım içerisinde de bunu sert bir şekilde arkadaşlarına anlatmaktan çekinmediği vurgulandı. Yenilgiler ve kayıplardan sonra soyunma odasında tecrübeli kalecinin sert bir şekilde sürekli uyarılar yaptığı dile getirildi.

CAMİADA ŞAŞKINLIK YARATTI
Fenerbahçe‘de kaptan Volkan Demirel‘in kadro dışı kalması camiada da şaşkınlık yarattı. Tecrübeli eldiven ilk kez böyle bir durum yaşadı.

Fenerbahçe'de liste kabarık! İkinci operasyon yolda

Ali Koç'tan Volkan Demirel açıklaması! Özür dilerse...

Fenerbahçe'de yaşanan kadro dışı operasyonunun sebepleri!Fenerbahçe'de yaşanan kadro dışı operasyonunun sebepleri!Fenerbahçe'de yaşanan kadro dışı operasyonunun sebepleri!Fenerbahçe'de yaşanan kadro dışı operasyonunun sebepleri!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN