BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de liste kabarık! İkinci operasyon yolda

Fenerbahçe'de Volkan, Aatıf ve Dirar'ın kadro dışı bırakıldı. Cocu ile arasında sorun bulunan başka isimlerin de önümüzdeki günlerde aynı şekilde kadro dışı bırakılması bekleniyor. Kadro dışı kararı sonrası Volkan, ilk kez konuştu.

Abone ol

Süper Lig'de ve Avrupa'da kötü günler geçiren Fenerbahçe'de Sportif Direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu'nun aldığı karar doğrultusunda takımda olması istenmeyen Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar kadro dışı bırakıldı.

TAKIMDAKİ UYUMU BOZDUKLARI İÇİN KADRO DIŞI KALDILAR
Comolli ve Cocu tarafından başkan Ali Koç'a sunulan rapor doğrultusunda takımdaki uyumu bozduğu ve istenilen çalışmayı yapmadıkları belirtilen futbolcuların uzaklaştırılmaları istendi. Başkan Ali Koç'un gerekli işlemlerin yapılmasını söylemesi üzerine oyuncular takımdan uzaklaştırıldı.

DEVRE ARASI YOLCULAR
Cocu'nun oyun sistemine uymadıkları ve takımdaki ahengi bozdukları gerekçesi ile süresiz kadro dışı bırakılan Volkan, Aatif ve Dirar'ın Dereağzı'nda altyapı takımı ile çalışmalarını sürdüreceği, devre arasında ise kendilerinden başka takım bulmaları istendiği öğrenildi.

İKİNCİ OPERASYON YOLDA
Öte yandan sarı lacivertli ekipte Cocu ile arasında sorun bulunan başka isimlerin de önümüzdeki günlerde aynı şekilde kadro dışı bırakılması ve devre arasında bu oyuncularla da yolların ayrılması bekleniyor.

TOPAL-VALBUENA TOPUN AĞZINDA
Bu isimlerin Mehmet Topal ve Valbuena olduğu öğrenildi. Cocu tarafından istenmeyen iki ismin durumu Başakşehir maçından sonra netlik kazanacak.

''BU SAFHADA KONUŞMAK YAKIŞMAZ''
Kadro dışı bırakılmasıyla ilgili ilk kez konuşan Volkan Demirel, ''Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana bu safhada konuşmak yakışmaz yaşadıklarımı ben bilirim.'' ifadelerini kullandı.

EMRE'DEN VOLKAN PAYLAŞIMI
Öte yandan Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, kadro dışı bırakılan eski takım arkadaşı Volkan Demirel için bir paylaşımda bulundu. Emre Belözoğlu'nun, beğeni ifadesi bırakarak Volkan Demirel'le seramonide tokalaştığı görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşması birçok yoruma neden oldu. 

Fenerbahçe'de deprem: Volkan ve 2 futbolcu kadro dışı bırakıldı!

Fenerbahçeliler birbirine girdi: 'Kadro dışı yetmez hemen gönderin'Fenerbahçeliler birbirine girdi: 'Kadro dışı yetmez hemen gönderin'Fenerbahçeliler birbirine girdi: 'Kadro dışı yetmez hemen gönderin'Fenerbahçeliler birbirine girdi: 'Kadro dışı yetmez hemen gönderin'HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN