BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.526,94
HABER /  GÜNCEL

Pompeo: Suudi hükümeti Türkiye'ye yardım etmeli!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Suudi gazetecinin kaybolmasıyla ilgili, Suudi Arabistan hükümetini iş birliğine çağırdı.

Abone ol

Bakan Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, Suudi gazeteci ve Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın nerede olduğu ve güvenliğiyle ilgili birbiriyle çelişen haberler gördüklerini belirtti.

ABD'nin, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasından endişe duyduğunu kaydeden Pompeo, "ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, konuyla ilgili olarak diplomatik kanallar üzerinden Suudi Arabistan ile görüşmektedir. Suudi Arabistan yönetimine, Bay Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasıyla ilgili soruşturmayı tamamen desteklemesi ve bu soruşturmanın sonuçları hakkında şeffaf olması çağrısında bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?Cemal Kaşıkçı kimdir? Silah kaçakçısı dayısı kim? Prenses Dianı ile ilişkisi ne?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN