BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,08
ALTIN 2.467,93
HABER /  EKONOMİ

Vodafone FreeZone'lulara güzel sürpriz

''Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası'' kapsamında Vodafone FreeZone'lular, bu filmi izleme imkanına sahip olacak.

Abone ol

Vodafone FreeZone, ''Alacakaranlık Efsanesi'' filminin yeni serisi ''Şafak Vakti Bölüm 2''yi vizyona girdiği ilk günde özel gösterimle ücretsiz izleme imkanı sundu.

Vodafone açıklamasına göre, özel gösterimi kaçıran ve ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2'' filmini izlemek isteyen Vodafone FreeZone'lular ise ''Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası'' kapsamında bir bilet aldıklarında ikinci bilete ücretsiz sahip olacaklar.

''Türkiye'nin En Büyük Sinema Kampanyası'' kapsamında Vodafone FreeZone'lular, 16 Kasım'da gösterime giren ve tüm dünyada büyük ilgi gören ''Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti 2'' filmi için pazartesi veya perşembe günlerinde bir bilet aldıklarında ikinci bilete ücretsiz sahip oluyorlar.

Vodafone FreeZone'un 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada 1 bilet alana 1 bilet hediye eden kampanyası kapsamında, anlaşmalı sinemalarda, FreeZone'lular patlamış mısırı da yalnızca 1 lira alabiliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak, ''25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar ile hayatlarında fark yaratmayı amaçladığımız gençlik markamız FreeZone'la gençlere özgürlüklerini dilediklerince yaşamalarına olanak sağlayacak fırsatlar sunuyoruz. Bu kapsamda, Türkiye'nin en büyük sinema kampanyasıyla 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada Pazartesi veya Perşembe günleri 1 bilet alana 1 bilet hediye ederek gençlerin sinema keyfini özgürce, doya doya yaşamalarına olanak sağlıyoruz. FreeZone'lu gençleri şimdi de dünyada fırtınalar estiren 'Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti 2' filmiyle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.