BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Vodafone ağaçları kurtaracak

kağıt fatura yerine e-fatura uygulamasına geçen Vodafone abonelerine sertifika gönderilecek.

Abone ol

Vodafone abonelerinin e-faturaya geçerek, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın (ÇEKÜL) ''7 Ağaç Ormanları''nda oluşturulacak 14 bin fidanlık Vodafone Ormanı'na katkıda bulunacağı bildirildi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamada, Vodafone abonelerinin, kağıt faturadan e-fatura uygulamasına geçerek ÇEKÜL'ün Antalya'nın Alanya bölgesinde bulunan ''7 Ağaç Ormanları''nda oluşturulacak 14 bin fidanlık Vodafone Ormanı'na katkıda bulunacağı ve bu ormanın e-faturaya geçen aboneler sayesinde büyümeye devam edeceği ifade edildi.

Açıklamada ''Her birimiz günlük yaşamımızda kağıt, kalem, mobilya, yakacak gibi çeşitli gereksinimlerimiz için yılda ortalama 7 ağacın kesilmesine neden oluyoruz. Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla bu projeyi hayata geçiriyor ve abonelerimizle birlikte doğaya olan borcumuzu geri ödüyoruz'' denildi.

Proje kapsamında, kağıt fatura yerine e-fatura uygulamasına geçen Vodafone abonelerine elektronik ortamda projeye katkı sağladıklarını belirten sertifikalarının gönderileceği dile getirilen açıklamada, abonelerin ayrıca e-mail adresi bildirmeden de e-fatura abonesi olabileceği ve faturalarını ''www.vodafone.com.tr'' adresindeki ''My Vodafone'' üzerinden görüntüleyebileceği ifade edildi.

Bireysel ve kurumsal abonelerin ücretsiz yararlanabildiği e-fatura hizmetini, Vodafone Shop'lar, Kurumsal Satış Kanalları, My Vodafone, Müşteri Hizmetleri ve SMS servisi aracılığıyla aktifleştirebildiği, SMS ile aktivasyon için de ''EFATURA boşluk e-mail adresi'' yazarak 7048'e göndermelerinin yeterli olduğu belirtildi.