BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.402,92
HABER /  GÜNCEL

Villas-Boas, Hulk'ı istiyor

Chelsea menajeri, Drgoba ve Kalou'nun Porto'nun yıldızını istediklerini söylerken, takımın kötü gidişatı nedeniyle işine son verilmesinin ihtimal dahilinde olduğunu söyledi.

Abone ol

Chelsea menajeri Andre Villas-Boas, Porto golcüsü Hulk'ı kadrolarına katmanın transfer sezonundaki en önemli hedeflerinden biri olabileceğini söyledi.

Bonservis bedeli 84 milyon sterlin (130 milyon dolar) civarında olan 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız Villas-Boas'ın Porto'yla dört kupa kazandığı geçen sezon kadronun kilit isimlerindendi.

Chelsea, Didier Drogba ve Salomon Kalou'nun sözleşmelerinin süresinin doluyor olması nedeniyle forvet hattına takviye yapmak zorunda.

Villas-Boas, ''Kanatlarda ani çıkışlar yapabilecek, birebirde güçlü bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir, Hulk da bu tarife uyuyor'' dedi.

Portekizli teknik adam, Kaolu ve Florent Malouda'nın sözleşmelerinin sonuna geldiklerini, Juan Mata ve Daiel Sturridge'ın da genç yetenekler olduklarını kaydetti.

Chelsea'nın bu seneki performansı nedeniyle yoğun eleştiri altında olan Villas-Boas, takımın patronu Roman Abramoviç'in işine son verip vermeyeceğini merak ettiğini de ilk kez itiraf etti.

Rus işadamı, Boas'tan önce takımda görev yapan Caludio Ranier,i, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari ve Carlo Angelotti'yi sözleşmeleri sona ermeden görevlerinden almıştı.

Porto'ya 13.3 milyon sterlin tazminat ödenerek Chelsea'nin başına getirilen ve ilk sezonunda da performansı beklentilerin altında kalan bir takım oluşturan 34 yaşındaki Portekizli teknik adam, bazı futbolcuların ''projesini'' desteklemediğinden şikayet etti.

Villas-Boas, Portekiz'de yayın yapan TSF radyosuna yaptığı açıklamada ''Aynen geçen yılki durumdayız. Tıpatıp aynısı'' dedi.

Abramoviç'in güvenine sahip olduğunu hissettiğini kaydeden, ancak Rus işadamının takımın daha önceki kötü performanslarında takındığı tavra da dikkat çeken Villas-Boas, ''Tepki ne olacak: İki seçenekten biri: Projenin devamı ve tam destek ya da geçmişte olanların tekrarı'' dedi.