BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Villa kumarhaneye baskın

Üsküdar'da bir villada kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan polis, binaya baskın düzenledi.

Abone ol

Üsküdar'da reklam, organizasyon ve müzayede işleri yapan firma görünümündeki villada kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan polis, binaya bu akşam bir baskın düzenledi. Baskında Türkiye'de bulundurulması yasak olan 3 adet rulet masası ve çeşitli kumar malzemeleri ele geçirilirken, 26 kişi gözaltına alındı.

Kısıklı Mahallesi Büyük Çamlıca Yolu 3 numarada bulunan 3 katlı bir villada kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan Ahlak Masası ekipleri, villayı takibe aldı.

Edinilen bilgiye göre, yapılan istihbarat doğrultusunda harekete geçin polis ekipleri, saat 20.00 sıralarında villaya operasyon düzenledi. Reklam, müzayede ve organizasyon işleri yapan bir firmaya aitmiş gibi gösterilen kumarhaneye yapılan baskın sırasında, içerde bulunanlar kapıyı uzun süre açmadı. Polisin ısrarlı tavrı üzerine kapı açıldı ve içeri girildi. İlk incelemelerde herhangi bir suç unsuruna rastlamayan ekipler bunun üzerine aramayı derinleştirdi. Yapılan ince arama sonrasında, dolap şeklinde düzenlenmiş 3 ayrı gizli bölme bulundu. Bölmelerden Türkiye'de bulundurulması yasak olan 3 rulet masası, çeşitli oyun kağıtları ve kumar malzemeleri bulundu. Polis, olayla ilgili 8'i kumarhane çalışanı olduğu iddia edilen 26 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların 3'ünün bayan olduğu ve krupiye olarak çalıştıkları tespit edildi. Kumarhanenin 15-20 gündür faaliyette olduğu belirlendi. Şahıslar sorgulanmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube'ye götürüldü. Gözaltına alınan bazı şahıslar basın mensuplarının görüntü aldığını görünce yüzlerini gizledi. Ele geçirilen malzemelere polis el koydu.