BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Vikings 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanı ekrana kilitledi!

Vikings 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Sezon ortası finali yapmaya hazırlanan Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm fragmanı diziyi merakla bekleyenleri heyecanlandırdı. Vikings 4. sezon 11. bölümünün detaylar haberimizde.

Abone ol

Vikings 4. sezon 11. bölüm Tükçe fragmanı diziseverlerin merakını arttırdı. Geçtiğimiz aylarda sezon ortası finali yapan Vikings dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Vikings 4. sezon 10. bölümünde  Paris İmparatorluğu'nun askerlerini yöneten Rollo ile Viking'lerin kralı Ragnar'ın karşı karşıya gelmişti. Bu durum dizinin yeni bölümlerini nasıl etkileyecek? Vikings dizisinin 4. sezon 11. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar internethaber.com'da...

Vikings 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanında sürpriz gelişmeler yaşandı. Rollo ve Ragnar'ın karşı karşıya geldiği bir savaşla sonlanmıştı. Bu sırada Lagertha bıçak darbesi almıştı.

Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanında yer alan Lagertha'nın ölmediği kensinleşti. Lagertha'nın Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm fragmanında yer alması dizinin hayranlarını mutlu etti. Lagerta'nın Aslaug ile üstünlük savaşına gireceği Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölümüyle ilgili izleyenlerde Rollo'nun Viking'lerin arasına geri döneceği yönünde izlenim de oluştu.

Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanında dikkat çeken başka bir sahne ise Ragnar'ın oğlu Kemiksiz Ivan ile konuştuğu anlar oldu. 'Sana söz veriyorum oğlum, bir gün herkes Kemiksiz Ivan'ı tanıyacak ve korkacak!' diyen Ragnar, bu sözleri ile adeta ileride yaşanacak vahşetin habercisi oldu.

Vikings dizisinin 4. sezon 11. bölüm Türkçe fragmanında yaptığı gemilerle Ragnar'ın büyük bir savaşçı olmasına katkı sağlayan Floki'nin sözleri ise Ragnar hayranlarını içten içe korkutacak cinstendi 'Artık kim olduğumu bilmiyorum' diyen Floki, bundan sonra Ragnar'ın düşmanı mı olacak?

Merak edilen tüm sorular Vikings dizisinin Temmuz ayında yayınlanacak 4. sezon 11. bölümünde yanıt bulacak.