BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Vialand'ın yeni genel müdürü Tolga Alişoğlu oldu

AVM, tema park, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in genel müdürlüğü görevine Tolga Alişoğlu getirildi.

Abone ol

AVM, tema park, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in yeni Genel Müdürü Tolga Alişoğlu oldu.

Medya ve eğlence sektöründe birçok başarılı işe imza atan Alişoğlu, son olarak Skyturk360 televizyonu Genel Müdürlüğü görevini yürütmüştü. 30 Eylül 2013 Pazartesi günü yeni görevine başlayan Alişoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünde lisans eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi’nde İngilizce İşletme yüksek lisansı ile yine Yeditepe Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi yüksek lisansı yaptı. Alişoğlu, evli ve üçüz çocuk babasıdır.

600.000 m² alan üzerine inşa edilen ve Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende ve eğlence yatırımı olan VIALAND, toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.


VIALAND BİR ÇOK PARKI GERİDE BIRAKIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul’un kalbi Eyüp’te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğündeki 600 dönümlük arazide 1 milyar 150 milyon TL yatırım maliyetiyle inşa edilen VIALAND, tema park, AVM, şehir parkı ve gösteri merkezini bünyesinde barındırıyor. VIALAND tema park, ülkemize ilk kez getirilen Roller Coaster, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli, Minik Kaşifler gibi 50’den fazla eğlence ünitesiyle dünyadaki birçok popüler temalı parkı geride bırakıyor. Seçkin ve ünlü markaları AVM merkezinde toplayan ve 7’den 70’e herkesin kaliteli zaman geçirip alışveriş yapabileceği VIALAND AVM ise alışveriş için Türkiye’ni en eğlenceli adresi olma hedefiyle yola çıktı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaşan VIALAND’in alışveriş caddelerinde ziyaretçiler, temalı parkın görkemli şatosunun büyüleyici manzarası eşliğinde açık havada alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçiriyor. Dünyaca ünlü seçkin markaların yer aldığı VIALAND’in yeme-içme alanında Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri yan yana sunuluyor. 15 bin kişilik seyirci kapasitesi ile VIALAND Gösteri Merkezi gösteri ise konser ve gösterilere ev sahipliği yapıyor.
 

 image001.jpg