BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Via Port Houses&Suites'da son fırsat!

Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses&Suites, Eylül’de teslim ediliyor.

Abone ol

Anadolu Yakası'nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy'de Via Properties tarafından hayata geçirilen lüks Konut projesi Via Port Houses&Suites, Eylül'de teslim ediliyor.

Projede teslim tarihi yaklaşırken son kalan 17 ‘1+1' daireler 232 bin TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites, anahtar teslim tarihi yaklaşırken projeden Ev Almak isteyenleri cazip fiyatlar bekliyor. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak inşa edilen Viaport Houses & Suites'de farklı özelliklere sahip ve projenin en çok tercih edilen 1+1 dairelerin satış fiyatları 232 bin TL'den başlıyor.

VIADMC Kurtköy Gayrimenkul Satış & Pazarlama Direktörü Ahmet Gülşen "Projenin kaba inşaatı bitti, sosyal alanların tasarımına başladık, eylülde Via Port Houses & Suites'da hayat başlıyor. Şu anda elimizde 64 Daire var. Bunun 17'sini 1+1'ler, 38 adetini 2+1'ler, 9 tanesini 3+1 daireler, geri kalanlarını da Houses tipi daireler oluşturuyor. Proje satışa çıktığı zamandan bu yana yüzde… prim yaptı. Şu anda Ev sahibi olmak isteyenlere de cazip fiyat alternatifleri sunuyoruz. Kurtköy'ün en değerli Konut projesinde, bu bölgeye Yatırım yapmak isteyenleri bekliyoruz" dedi.

Doğayla iç içe yaşama az kaldı

Yüzde 80'i yeşil alan olarak planlanan Via Port Houses & Suites sahiplerine doğayla iç içe modern bir yaşam sunuyor. Toplam 26 bin m2'lik alan üzerine konumlandırılan proje merkezi konumu, zengin sosyal olanakları ve hizmetleri göz dolduruyor. Projede yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA Merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Boyutları 57 m2 ile 215 m2 arasında değişen 1+1'den 3+1'e kadar farklı Daire seçeneklerine sahip olan Via Port Houses & Suites'te; 4 blok, 10 kat ve toplam 617 daire yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için:

444 88 42

www.viaporths.com