BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33
HABER /  MEDYA

Veyis Ateş'ten canlı yayın rekoru

Habertürk TV'nin rekortmen Genel Müdürü Veyis Ateş, son bir haftada gerçekleştirdiği üst üste yayınlarla kırılması zor bir rekoruna daha imza attı.

Abone ol

Habertürk TV ekranları son yılların en hareketli günlerini yaşıyor. 24 Haziran seçimleri öncesi sahaya inen Veyis Ateş, son bir haftada gerçekleştirdiği yayınlarda ise devletin zirvesini ağırladı.

Veyis Ateş, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak yayınında konuk etti. Program son günlerin en yüksek izlenme oranlarını yakalarken Ateş'in ikinci konuğu ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. 

İLK CANLI YAYIN İLK AÇIKLAMA

Bakan Soylu, bu canlı yayınla birlikte uzun bir aradan sonra ilk kez Veyis Ateş'in konuğu olmuş oldu. Programda Ankara kulislerinin en çok tartışılan konularından birisi olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile aralarında bir problem olduğu iddialarına ilk kez cevap veren Soylu, Albayrak'ın iyi arkadaşı olduğunu belirtti. Türkiye'nin enerji alanında planlayan ve yöneten hale geldiğine işaret eden Soylu, Bakan Albayrak'ın bu konudaki başarısına dikkati çekti.

Soylu, "Tezviratlar hep olur, hep yapılacaktır. Hep de gerçekleşir, bizden önceki hükümetlerde de... 'Bir zokayı yutturabilir miyiz' diye bakarlar. Bakılacaktır da. Yani bizim de o zokayı yutmamamız lazım. Bu kadar işlerle uğraşan adamlar, bir de bunlarla meşgul olursa yanlış olur. Bir de Berat Bey ile ortak özelliğimiz, ikimiz de Trabzonluyuz. Aynı deredeniz yani." açıklamasını yaptı.

ALİ KOÇ YAYINI

Veyis Ateş'in son bir haftada konuk ettiği üçüncü isim ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu. Hafta sonu yapılan seçimlerde başkanlık koltuğuna oturan Koç, seçimler öncesi son yayınını Habertürk TV'de gerçekleştirmiş oldu.