BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,09
ALTIN 2.464,13
HABER /  SPOR

Ver coşkuyu al fırçayı

Fenerbahçe idmanında bir taraftarın futbolculara ''ver coşkuyu, ver coşkuyu'' demesi Ümit Özat'ı kızdırdı.

Abone ol

Fenerbahçe ikinci yarı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü Belek'teki Arcadia Otel'in sahasında teknik direktör Zico yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular bellerine bağladıkları lastiklerle sürat, çabukluk ve kuvvet çalışması yaptılar.

Fenerbahçe'de dün Tümer ile bir taraftar arasında yaşanan gerginlikten sonra kaptan Ümit Özat ile bir taraftar arasında bir tatsızlık daha yaşandı. Antrenmanda sürat, çabukluk ve kuvvet çalışması sırasında bir taraftarın futbolculara ''ver coşkuyu, ver coşkuyu'' demesi üzerine kaptan Ümit taraftara kızdı. Daha sonra taraftar, antrenör İrfan Sarıoğlu'nun yanına giderek özür diledi. Fenerbahçe, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, sarı-lacivertliler Antalya'daki ilk hazırlık maçını Türk Telekom Lig A takımlarından Mardinspor ile yapacak.

. Sakatlıkları geçen Lugano, Edu ve genç kaleci Necati antrenmanda takımla birlikte çalışırken, sağ baldırında ağrı olan Serkan çalışmaya çıkmadı. Tedavileri süren Alex, Kezman, Selçuk ve Deivid ise otelde özel çalıştı. Kampa geç katılan Appiah ile Mehmet Yozgatlı ise antrenör Edu yönetiminde takım antrenmanından önce özel bir çalışma yaptı

TÜMER'DE SAKATLIK GEÇİRDİ
Fenerbahçe'de Antalya kampında sakatlık geçiren futbolcular listesine Tümer de katıldı. Antrenmanda kuvvet çalışmasından sonra sağ dizinde ağrı olan Tümer, çift kale maça katılmadı. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Tümer'in dizinde ağrı oluştuğunu, zorlamamak için antrenmana devam ettirmediklerini söyledi.

ÖZEL FİZYOTREPİST GÖREVE BAŞLADI
Kasıklarında ağrı bulunan Alex için Milano'dan özel bir fizyoterapist getirildi. Brezilyalı fizyoterapist Campos Evrico'nun kasık sakatlıkları konusunda uzman olduğunu ve bu ayın sonuna kadar Fenerbahçe ile çalışacağı bildirildi.