BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  SPOR

Cimbom Feyenorda hazır

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da kamp yaparak sürdürüyor. Takım Feyenord'a hazırlandı.

Abone ol

Sarı-kırmızılı ekibin, Titanic Otel'in futbol sahasında teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yaptığı idmanda, sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcu Carusca, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Isınma hareketleri ve sahanın etrafından yapılan hafif koşunun ardından, çift kale maçta Gerets, yarın Efes Cup'ta Feyanord ile yapacakları maçın teknik ve taktik çalışması üzerinde durdu. İki takım halinde yapılan maçın ilkinde, Mondragon, Orhan, Thomas, Emre, Cihan, Arda, Inamoto, Mehmet Güven, Aydın, İliç ve Hasan Kabze'den oluşan beyaz takımı, Aykut, Sabri, Song, Tolga, Mehmet Topal, Okan, Hasan Şaş, Ayhan, Bilal, Necati ve Hakan Şükür'den oluşan siyah takım 3-1 yendi. Karşılaşmanın golleri Hakan Şükür (2), Bilal ve Hasan Kabze'den geldi.

Diğer maçta ise Fevzi, Ferhat, Thomas, Tolga, Cihan, Hasan Şaş, Ayhan, Okan, Sabri, Özgürcan ve Hasan Kabze'den oluşan beyaz takım, Mondragon, Mehmet Topal, Song, Emre, Ergün, Aydın, Mehmet Güven, Oğuz, Bilal, Ümit Karan ve Necati'den oluşan siyah takım ile Necati ve Hasan Kabze'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Öte yandan, Galatasaray'ın bir kaç gündür kampta denediği Almanya'dan gelen gurbetçi oyuncu Bilal'in, attığı gollerle teknik heyetin beğenisini kazandığı ve bu futbolcuyla sözleşme imzalanabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin, bu akşam yapacağı idmanın, yarın Efes Cup'ta yapacağı maç nedeniyle teknik heyet tarafından iptal edilebileceği bildirildi.