BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.403,41
HABER /  POLİTİKA

Vekillere konuşmayın uyarısı

Başbakan Erdoğan kapalı bölümde vekilleri uyardı: ‘Her mikrofona konuşmayın.” Erdoğan en çok kime ‘şaşırdığını’ da açıkladı…

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- Başbakan recep Tayip Erdoğan, partisinin grup toplantısının kapalı bölümünde milletvekillerini uyardı. Erdoğan, “Şimdi burada kapalıya geçiyoruz. Ancak ne kadar kapalı olduğu tartışılır. Dışarı sızıyor.. Buradan çıktıktan sora önünüze mikrofonlar uzatılacak. Ben buraya gelmeden gerekli açıklamayı yaptım,. Başkanvekilimiz gerekli açıklamayı yaptı. Her uzatılan mikrofona konuşmak zorunda değilsiniz” dedi.

Erdoğan daha sonra Ergenekon ile ilgili değerlendirmeye geçti ve ‘dışarıya sızmamasını istediği’ şu sözleri söyledi:

MHP’YE ŞAŞIYORUM
“Şimdi bu gelişmelerden sonra muhalefet ısrarla bu bizim üzerimize sorumluluk atmaya çalışacak. Bizi sorumlu tutacaklar. Bizimle bağlantısı yok. Herkes görevini yapıyor. Bizim hiç bir sorumluluğumuz yok. Yürütmenin yargının yasamanın görevleri belli herkes kendi görevini yapıyor. Şu ana kadar 7 ‘i Ankara olmak üzere 13’ü İstanbul’da toplam 20 kişi gözaltına alındı.. Ana muhalefetin bu konuyla ilgili tavrı çok çirkin. Onlardan da çok MHP’nin tavrına şaşırıyorum…”