BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Vekilden TFFye sert eleştiri

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş TFF'yi yerden yere vurdu!

Abone ol

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Trabzonspor-Konyaspor maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı basın açıklamasında, ''Son bir yıl içinde Trabzonspor üzerinde adeta oyunlar oynanmaktadır'' dedi

Maç öncesi stadın kenarına yerleştirilen masada basın açıklaması yapmak için hazırlık yapan Göktaş'ın yanına gelen Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, burada izinsiz bir şekilde basın açıklaması yapamayacağı yönünde uyarıda bulundular.

İlk kez bir siyasetçi taraftar olarak konuştu

Kemalettin Göktaş, ilk kez bir siyasetçinin bir taraftar olarak açıklama yaptığını belirterek, ''Futbol burada oynanıyor. Futbolla ilgili her şeyin burada çözümlenmesi gerekir. Ancak son bir senedir futbolla ilgili alışılmadık gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmeler spor kamuoyunu fevkalade üzmektedir. Maça gelen taraftarlar takımının galibiyetini görüp moral depolamak, stres atmak ister. Ancak değil stres atmak öfkeyle evlerine dönüyorlar'' diye konuştu. ''

"Son bir yıl içinde Trabzonspor üzerinde adeta oyunlar oynanmaktadır'' diyen Göktaş, birçok maçta Trabzonspor'un hakkının gasp edildiğini spor kamuoyunun bildiğini öne sürdü.

Göktaş, Sivasspor maçından sonra Trabzonspor'da bir kaos yaşandığını ifade ederek, ''Maçın bitimine 30 saniye kala hakem tarafından maçın tatil edilmesi, güvenlik sağlanmasına rağmen maçın oynanmaması ve 45 gün süre geçmesine rağmen sonucunun açıklanmamasıyla, Trabzonspor adeta linç edilmiş ve Trabzonspor 3-0 hükmen mağlup sayılmıştır'' dedi.

Federasyon görevi bıraksın

Federasyonun güvenilirliğini kaybettiğini iddia eden Göktaş, ''Federasyonun yapacağı ilk iş bu görevi bırakmaktır. Ya da çıkıp 'Artık yanlış yapmayacağım' diye bir deklarasyon yayınlamalıdır. Eğer 'Ben yapıyorum da hakemler yapamıyor' diyorlarsa, yabancı hakemleri davet ederek maçları yönettirsinler'' şeklinde konuştu.