BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Vekil torunu yaşam savaşında

Anavatan Partisi Milletvekili Abuşoğlu, trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan torunu yaşam mücadelesini sürdürüyor

Abone ol

Osmaniye'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan Anavatan Partisi Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu'nun Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Abuşoğlu'nun, kazada yaralanan eşi ile gelininin sağlık durumunun iyi olduğu, torunu Ayşegül'ün ise durumunun ciddi olduğu bildirildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gaziantep'ten Adana yönüne giderken Osmaniye'nin Toprakkale ilçesi yakınlarında otomobili şarampole devrilen Ömer Abuşoğlu, karaciğerinde oluşan eziklik ve kalbindeki kanama nedeniyle ambulansla Balcalı Hastanesine gönderildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Zeren, milletvekili Abuşoğlu'nun yaklaşık 1,5 ay önce kalbine stend takıldığının belirlendiğini, Osmaniye Devlet Hastanesinde kalp damar cerrahi uzmanı olmadığı için de sevkini uygun gördüklerini bildirdi.

Zeren, kazada aynı otomobil içinde bulunan Abuşoğlu'nun eşi Aysel Abuşoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu, gelini Yadigar Abuşoğlu'nun ise vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunduğu kaydetti.