BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 31 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek Vatanım Sensin dizisinin 58. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Vatanım Sensin 58. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Vatanım Sensin'in 58. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Ailesi Cevdet’in Kuvayı Milliye için çalıştığını öğrenmiştir. Cevdet ise İzmir’in dört bir yanında Türk ordusuna soluk aldıracak büyük bir saldırının fitilini ateşlemek niyetindedir. Sakarya’da giderek kötüleşen durum ölüm kalım yarışına dönerken Cevdet, Hilal ve Leon'un da yardımıyla Filippos’un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar. Bu sırada Aleksi, Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir. Nihayet Cevdet büyük planını uygulamaya koyup İzmir’i karıştırdığı an Filippos, kendisine oynanan oyunu fark eder ve Cevdet ile ailesinin ölüm emrini verir. Cevdet ise artık özlemini çektiği Türk üniformasına kavuşmuştur.

Cevdet, gerçek üniformasını giyerek mücadeleye hazırlanıyor! Hilal, babasının hain olmadığını öğrenmiştir. Bu gerçekle birlikte milli mücadeleye olan inancı daha da artar. Filippos, oynamaktan ziyade oyunu bozma amacına bürünür. Aleksi'ye verdiği talimat ile Cevdet ve ailesinin sonunu görmek istediğini söyler. Cevdet, üzerindeki sahte Yunan üniformasını çıkarır ve gerçek üniformasını giyerek; Miralay göreviyle mücadeleye hazır olur.

VATANIM SENSİN 58. BÖLÜM FRAGMANI