BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,73
ALTIN 2.489,32
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 39.yeni bölüm fragmanı nefesler tutulacak

Vatanım Sensin 39.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 28 Aralık 2017 perşembe günü ekrana gelecek olan Vatanım Sensin 39.yeni bölümünde neler olacak? Vatanım Sensin 39.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Kanal D'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen tarihi dizisi Vatanım Sensin yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Kurtuluş Savaşı'nın hız kazandığı Vatanım Sensin yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Vatanım Sensin 39.bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesti. Kurtuluş Savaşı'nın hız kazandığı ve işgalcilere karşı savaşıldığı Vatanım Sensin'de Azize damga vurdu. Başdeğirmen'deki isyanı bastıran Dağıstanlı muzaffer bir komutan edasıyla çiftliğe döndü. Azize ve kadınlar tam da orada, düşman namlunun ucuna geçtiler. Diğer yanda Filippos peş peşe gelen başarısızlıklara dur demek ve milli mücadeleye sert bir darbe indirmek için Sadrazam Damat Ferit Paşa’yı İzmir’e davet etti.

VATANIM SENSİN 39.YENİ BÖLÜM FRAGMANI