BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.413,56
HABER /  GÜNCEL

Vatandaşlara gül dağıtıldı

GOP Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özkan beraberindeki zabıta ekipleri ve gençlerle birlikte Bağlarbaşı Caddesi nde vatandaşlara gül dağıttı.

Abone ol

14 Şubat Dünya Sevgililer Günü , GOP’ta kırmızı güllerle kutlandı. Etkinlik kadın ve erkek zabıtaların gül dağıtımıyla tam gün sürdü.  


GOP’ TA SEVGİ GÜLLERİ…


Sevgiyi anımsamanın bir ifade yolu olan 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü, GOP’ta kırmızı gül bayramına dönüştü. GOP Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özkan, belediye zabıtaları ve gençlerle birlikte,  ilçe merkezindeki Bağlarbaşı Caddesi’nde vatandaşlara kırmızı güller dağıtarak, Sevgililer Günü’nü kutladı.


Üstünde ‘ Gaziosmanpaşa için çalışıyoruz’, ‘ Sevgililer Gününüz Kutlu olsun. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ‘’ ifadeleri bulunan kartların  yapıştırıldığı  güller vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.  GOP belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, sevginin en güzel duygu olduğunu belirterek,’’ Bu gün nedeniyle  karşılıklı sevgilerimizi anımsıyoruz. Gaziosmanpaşamızda sevgi hiçbir zaman eksik olmasın.’’dedi.