BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

GOPta el sanatları sergisi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası'nın, el sanatları kursu, kış dönemini tamamladı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası'nın, ev hanımlarına yönelik düzenlediği  el sanatları kursu, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergiyle kış dönemini tamamladı. Halkın büyük ilgi gösterdiği sergi  5 gün süreyle gezilebilecek.
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, el sanatları kurslarıyla ev hanımlarımızın el becerilerini geliştirerek, onların sosyal yaşama katılımını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası'nın, ev hanımlarına yönelik düzenlediği  el sanatları kursu, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergiyle kış dönemini tamamladı.


Açılışını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un yaptığı Geleneksel El Sanatları Sergisi vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.  Gaziosmanpaşalı hanımların 4 ay gibi kısa bir kurs döneminde hazırladığı sergide ahşap boyama, kumaş boyama, makine nakış, rölyef, mefruşat ve takı tasarımlarından oluşan yüzlerce eser yer alıyor.  Serginin açılışında kuaförlük ve modelistlik kurslarını bitiren kursiyerlerin eserleri de canlı mankenler eşliğinde tanıtıldı.


Tanıtım şovunda 2006 nın saç modeller ile kıyafetleri defile düzeninde  sergilendi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol serginin açılışında yaptığı konuşmada  ev hanımlarının el becerilerini geliştirerek  hem sosyal yaşama katılım sağlarken, hem de bütçelerine bir katkı sağlamalarından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Dr. Erhan Erol daha sonra kış döneminde başarı sertifikası almaya hak kazanan 671 kursiyer ev hanımına belgelerini verdi. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası'nın açmış olduğu kurslardan bugüne kadar 24 bini aşkın kursiyerin katıldığı ve başarı belgesi aldığı belirtildi.