BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,96
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Vanlı vekillerden Gökçek'e teşekkür

Vanlı milletvekilleri Melih Gökçek'i ziyaret ederek teşekkür etti!

Abone ol

Van milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı deprem yardımı nedeniyle, Başkan Melih Gökçek'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Van milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, Melih Gökçek'i makamında ziyaret ederek, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Van ve Erciş'te çalışmalar yürüten Arama Kurtarma ekipleri ile depremzedelere yaptığı yardım nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un da aralarında bulunduğu milletvekillerini ''Geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin'' sözleriyle karşılayan Gökçek, ''Ankara Büyükşehir Belediyesinin Van'a yaptığı yardım, Ankaralıların yardımı. Biz sadece aracıyız. Van ayağa kalkana kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yardımlarımız Ankaralılar adına devam edecek. Kimse bundan şüphe duymasın'' dedi.

Milletvekili Bilici ise Ankara Büyükşehir Belediyesinin depremin hemen ardından gönderdiği kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla birçok kişinin enkaz altından canlı olarak kurtarıldığını ve talep ettikleri yardımdan çok daha fazlasını Ankara Büyükşehir Belediyesinden aldıklarını belirtti.

Milletvekili Çiftçi de bu büyük acıyı yaşarken gösterilen yardım ve dayanışmanın, milletin kaynaşmasını sağladığını ifade etti.