BIST 10.247
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vanlı miniklere hediye yağdı

Van'da iki farklı okulda görev yapan müdire ile öğretmenin örnek girişimi sonucu, özel şirketlerden miniklere çeşitli hediyeler gönderildi.

Abone ol

Van'da iki farklı okulda görev yapan müdire ile öğretmenin örnek girişimi sonucu Yapı Kredi Bankacılık Üssü ile İstanbul Vaillant Grup çalışanları tarafından miniklere çeşitli hediyeler gönderildi.

Süreyya Sülün Anaokulu Müdiresi Mizgin Akkuş ve Erçek Lisesi'nden görevli öğretmen Ayşe Tezbaşaran, Yapı Kredi Bankacılık Üssü ile İstanbul Vaillant Grup yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler meyvelerini verdi.

İki firmanın çalışanları tarafından hazırlanan hediye paketleri, Süreyya Sülün Anaokulu ile Kahraman Çocuklar Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Turgutreis İlköğretim Okulu anasınıflarındaki öğrencilere ulaştı. Hediyeleri öğrencilere dağıtan Müdire Mizgin Akkuş ve öğretmen Ayşe Tezbaşaran, girişimlerini boşa çıkartmayarak minik öğrencileri sevindirenlere teşekkür etti.

Minik öğrenciler ise, hiç görmedikleri kişiler tarafından kendilerine gönderilen hediyeleri alırken sevinçleri adeta yüzlerinden okunuyordu. Minikler, hep bir ağızdan hediyeler için girişimde bulunan öğretmenlerine ve göndericilere teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.