BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.395,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Validen okullara sıkı denetim!

Okulları tek tek denetledi, öğrencilerle yemek yedi, onları birebir dinledi..

Abone ol
Uşak Valisi Özdemir Çakacak Güre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Özel Üftade Lisesini ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Okul gezilerine aralıksız devam eden Uşak Valisi Özdemir Çakacak Güre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Özel Üftade Lisesi"ni ziyaret ederek öğrencilerin dersleri ve okul hakkında bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERLE YEMEK YEDİ
Uşak Valiliği'nin sitesinde yer alan habere göre, Yoğun ilgi gören Vali Özdemir Çakacak Güre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu"nda öğrenciler ile beraber yemek yedi.

Çocukların ve gençlerin Ülke geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Vali Özdemir Çakacak “İyi eğitim görmüş bir nesil ülkemizin geleceği için önemlidir. Bu nesil ileride bizim yerimizde olacak ve ülkemizin geleceğine yön vereceklerdir” dedi.

Son sınıf öğrencileri ile tek tek sohbet eden Vali Çakacak, gelecekle ilgili hedeflerini sordu.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Güre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ziyaretinin ardından Özel Üftade Lisesi"ni ziyaret eden Vali Çakacak Okul Yönetimi ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Okul Yönetiminden çalışmalar ve okul hakkında bilgi alan Vali Özdemir Çakacak, Tarih, Coğrafya sınıfları ile Biyoloji Laboratuarını gezdi.

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER...
Tarih ve Coğrafya sınıfındaki öğrenciler ile sohbet eden Vali Çakacak, “Sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Sizler aynı zamanda güçlü, etkinliği bölgesinde ve dünyada sürekli artan büyük bir ülkenin evlatlarısınız. Bu ülke sizin omuzlarınızda daha da büyüyecektir. Sizlere tavsiyem; derslerinize çok çalışın ve kendinize hep büyük hedefler koyun. Hedefiniz ne kadar büyük olursa o kadar başarıya ulaşmakta gücünüz artacaktır” dedi.