BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.411,42
HABER /  GÜNCEL

Vali yer sofrasında iftar açtı

İstanbul Valisi Güler, Kartal'da oturan bir vatandaşın evinde iftar yemeği yedi.

Abone ol

İstanbul Valisi Muammer Güler, Kartal'da oturan bir vatandaşın evinde iftar yemeği yedi.

Vali Güler, eşi Neval Güler, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı ve Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar'la, iftar yemeğinde Yunus Mahallesi Ay Sokak'ta oturan 3 çocuklu Atilla Çıplak'ın evine konuk oldu.

Güler'in, yemeğin ardından sorunlarını dinlediği Atilla Çıplak, beyin rahatsızlığı nedeniyle 7 kez ameliyat geçirdiğini, hastalığından dolayı çalışamadığını anlattı. Eşinin de çalışamadığını belirten Çıplak, devletin 3 ayda verdiği 450 YTL maaşla ve komşularının yardımlarıyla geçinmeye çalıştıklarını söyledi.

Muhammet ve Özlem isimli çocuklarının okul masraflarını karşılayamadıklarını dile getiren Çıplak, hastalığı bulunan kızı Nesrin'in de tedavisini bu nedenle yaptıramadığını ifade etti. Atilla Çıplak'ın eşi Arzu Çıplak ise bir tekstil fabrikasında eşiyle modelist olarak çalışmaktayken eşinin hastalığı nedeniyle işsiz kaldıklarını, maddi durumlarının zayıf olduğunu kaydetti.

Vali Güler de haber vermeden evlerine gelerek iftarda konuk oldukları Atilla Çıplak'ın tedavi edilmesi için durumunun araştırılacağını ve iyileşmesi için gerekenlerin yapılacağını belirterek, çiftin çocuklarının eğitim masraflarının da karşılanacağını söyledi.

Aileye gıda ve giyecek yardımında bulunulurken, çocuklara da kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar hediye edildi.