BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,71
ALTIN 2.407,98
HABER /  GÜNCEL

Türkiye model almaz!

MÜSİAD Genel Başkanı Bolat: Türkiye'nin model almaya ihtiyacı yok!

Abone ol

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, Türkiye'nin hiç bir ülkeyi model alma ihtiyacı olmadığını, ''bu tür paranoyaları olanların boşuna uğraşmaması gerektiğini'' söyledi.

Bolat, Malatya şubesinin düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yaşanan belirsizliğin sona erdiğine dikkat çekerek şunları kaydetti:

''Türkiye, 22 Temmuz seçimlerinde milli iradenin gücünü bir kez daha yaşatmıştır. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de yaşanan kısa süreli belirsizlik de geride kalmıştır. Ülkede yaşatılan her türlü olumsuzluk ve engellemeye karşın bu süreç geride kalmıştır. Türkiye'de bir zamanlar İran'ın model alındığını söyleyenler bu gün başka modeller buluyorlar. Türkiye'nin hiç bir ülkeyi model alma ihtiyacı yoktur. Bu tür paranoyaları olanlar boşuna uğraşmasınlar.''

Kervansaray Restoran'da düzenlenen iftar programına Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin, Ömer Faruk Öz, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.