BIST 10.062
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.431,85
HABER /  GÜNCEL

Vali Mutlu'dan şoke eden Dilan açıklaması!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, olaylı 1 Mayıs kutlamaları açıklama yaptı. Vali Mutlu başına gaz bombası isabet eden lise öğrencisi Dilan ile ilgili bakın ne söyledi

Abone ol
GAZ BOMBASI KAFATASINI KIRDI
Tarlabaşı’nda polisin göstericilere müdahalesi sırasında lise öğrencisi Dilan Alp'e gaz bombası isabet etti.
39864.20130502154225.jpg

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bugün 1 Mayıs'ta yaralanan 3 kişinin de örgüt üyesi olduğunu ve yapılan işlemlerin yerinde olduğunu söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Olağanüstü 1 Mayıs sonrası bilançoyu açıklamıştı. Alınan tedbirler için İstanbullulardan özür dileyen Vali Mutlu polisin göstericilere müdahalesi ile ilgili de tartışma yaratacak açıklamalarda bulunmuştu.

Orantılı müdahale gerçekleştirildiğinin söyleyen Vali Mutlu, ''Sabahtan beri tüm TV kanallarını izliyorum. Ama kaçarken yere düşenler oldu. Memurlarımız da düştü. Ama kaçarken müdahale olmadı. Gerekirse olur. Polisimizin o yetkisi var ama olmadı. Elinde sapanla demir bilye atan radikal grupların mensuplarını neyle dağıtacaksınız? Bilen varsa öğretsin. Fevkalade orantılı müdahale gerçekleştirdik. Önce yoğun olarak su kullandık. Bize demir bilye attılar. Biz kimseye demir bilye atmadık.'' açıklaması yapmıştı.

İşte Vali Mutlu'nun açıklamaları;

'DİLAN ÖRGÜT ÜYESİDİR'

* Yaralıların 3'ü de militandır. Dilan adlı kızımız da yaralıdır. Dilan örgüt üyesidir, marjinal grup üyesidir. Biz de kayıtları vardır. Çatışma içindedir. Tam bir radikal mensuptur.

* Yaptığımız hiçbir eksik ve yanlış işlem yoktur.

* Dünyanın ne kadar mahkemesi varsa, ülkemizde ne kadar mahkeme varsa müracaat edilebilir. Aldığımız karar kendi vicdanımda fevkalade doğrudur.