BIST 9.968
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.426,10
HABER /  GÜNCEL

Vali Mutlu'dan öğrencilere twit!

İstanbul Valisi Avni Mutlu, twitter hesabından öğrencilerin tatil mesajlarına cevap verdi.

Abone ol
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter'dan tatil bekleyen öğrencilerle sohbet etti! Akşam saatlerinde henüz tatil kararı verilmeden öğrencilerin mesajlarını cevap veren Vali Mutlu, yolların açık olduğunu ve eğitim için herhangi bir engel bulunmadığını söylese de kar etkisini sürdürünce tatil kararı verdi. İşte Vali Mutlu'nun öğrencilerle olan ilginç diyaloğu;

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter'dan tatil sorularına cevap verdi. Dün akşam saatlerinde, tatil kararı verilmeden önce öğrencilere kendi kişisel hesabından cevap veren Mutlu, eğitime engel teşkil edecek bir sorunun bulunmadığını yazdı.
 
GÜNÜN KONUSU HALİNE GELDİ

Twitter'da "VALİOKULLARITATİLET" etiketiyle, günün en çok konuşulan konuları arasına giren konuya kendi hesabından cevap yazan Vali Mutlu, kar yağışını yakından takip ettiklerini, herhangi bir yoğunluğun yaşanmadığını yazdı. "Kar tatili diye yazmaktan yoruldunuz; ancak eğitime engel görülmüyor" mesajını gönderen Mutlu, 234.20130108011332.jpgşunları yazdı: 

 "Kar yağışını yakinen takip ediyoruz. Egitime engel oluşturacak bir yoğunluk olursa tatil düşünülebilinir. Sevgili gençler, öğrenciler yoğun mesajlarınızı alıyorum saatlerdir. Kar tatili diye yazmaktan yoruldunuz. Sizi çok seviyorum, bunu bilmelisiniz. Keşke sizi hep mutlu edebilsem. Çok güzel esprilerinizin yani sıra Vali Amcaaaa diye sitemlerinizi de okuyorum. TATİL ET adeta şifreniz oldu. Fakat kar durdu, yollar açık, eğitime bir engel görülmüyor, o nedenle okullarınız yarın açık olacak. Sabaha kadar durumu takip edeceğim genede.
 
"TATİL OLMAYACAK GİBİ DEVAM EDİN"
 
Yeni gelişmeler olduğunda bunu kamuyla paylaşacaklarını ifade eden Vali Kutlu, gecenin soğuk geçeceğini belirterek buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. Öğrencilerden, okullar hiç tatil olmayacak gibi çalışmalarını isteyen Vali Mutlu, öğrencilere başarılarak dileyerek şunları söyledi:

"Bu tweetleri sevdinizmi bilmiyorum, fakat ben sizi seviyorum, sevsen böyle yapmazdın Vali amca demeyin üzülürüm, hepiniz çok değerlisiniz. Gönül bahçemizin mis kokulu gençlerini, istikbalimizin parıldayan güneşlerini, sizleri, güzel gözlerinizden muhabbetle öpüyorum."