BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,83
ALTIN 2.418,79
HABER /  GÜNCEL

Vali Mutlu İstanbul halkını uyardı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter'daki hesabından Okmeydanı'nda yüzleri maskeli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Abone ol

Vali Mutlu tweet'inde "Okmeydanı semtinde provakasyonlar yapmaya çalışan silahlı, yüzleri maskeli kişilere ve olaylara karşı halkımız bu süreçte dikkatli olmalı" ifadelerine yer verdi.

ÇATIŞMA ORTAMINI BÜYÜTMEK İSTİYORLAR

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugün Cuma namazı çıkışında Okmeydanı'nda çıkan olaylarla ilgili yeni bir açıklama yapmıştı:

"Okmeydanı'nda yüzü maskeli eli silahlı bir takım kişilerin ajitasyonlar yapmak suretiyle toplumu tahrik ettiği çatışma ortamını büyüterek şehrin huzurunu bozmaya yönelik emeller içerisinde olduğunu görüyoruz.  Bunların faillerini her halükarda bulup adliyeye teslim edeceğiz. 

En önemli şeyin iki vatandaşın kaybıyla birlikte sokakta var olan bir takım eli silahlı gruplardır. Bunların niyetlerinin İstanbul'umuza belki ülkemizde farklı ajitasyonları geliştirme arzusu içerisinde olduklarıdır.

Bunları mutlaka yakalayacağız. Devletin gücünden daha büyük bir güç hayali içinde olanlara fırsat vermeyeceğiz. Şeffaf çalışacağız, fail failler her kimse ortaya çıkacaktır. Yüzü maskeli eli silahlı kişilerin Okmeydanı'nı karıştırma yönündeki faaliyeterini hep birlikte izleyiniz."