BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Harput kendi şiirini okudu

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Yıldırım Belediyesi’nin etkinliğinde “Sensiz olmuyor hiçbir şey” isimli şiirini sahnede okudu.

Abone ol

Yıldırım Belediyesi, 7. Ramazan Şenlikleri çoşkuyla devam ediyor. Cuma ve cumartesi akşamları Bayrak Alanı ve Barış Manço Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinler düzenleyen Yıldırım Belediyesi’nin dün akşam ki konuğu Bedirhan Gökçe idi.

Vali Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile Eşi Melahat Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman ile yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda şiir seven katıldı. Türkiye’nin her bölgesinden türkülerin söylediği, şiirlerin okunduğu ve hikayelerin anlatıldığı gecede, Bedirhan Gökçe ve orkestrası izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Gecede Azeri bir şiir okuyan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Vali Şahabettin Harput’u sahneye davet etti. Vali Harput’un kendi yazdığı “Sensiz olmuyor hiçbir şey” isimli şiirini okuması salondaki konukları memnun etti. Duygusallıkların yaşandığı gecede Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “şiir insanın nefes alışıdır” benzetmesi yaparken Vali Harput da, böyle nezih ve anlamlı gecelerde buluşmanın büyük değer taşıdığını söyledi.