BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.404,34
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Erkmen Denizlispor'a destek istedi

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve beraberindeki heyet, Denizlispor'u ziyaret etti.

Abone ol

Ziyarete, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert katıldı.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyetin kulüp binasındaki ziyaretinde Denizlispor'a destek konusu masaya yatırıldı.

 Vali Yavuz Erkmen, takımın başarısında emeği olanlara teşekkür ederek, "Her şeyden önce Denizlispor, Denizli'yi temsil eden ve hepimiz için de gözbebeğimiz olan kurumumuz. Böyle bir kurumumuzu her zaman desteklemek hepimizin görevi. Biz her şeyden önce bu yıl başlangıçtan bugüne kadar emek sarf edip, şu anki gelinen tabloda emekleri olan gerek belediye başkanımız, kulüp başkanımız, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ederiz. Denizlispor'un şu an konum itibari ile lider olması ve bu başarılı konumu, hepimizi mutlu ediyor" dedi.


Tüm Denizlililere takıma sahip çıkmak için çağrıda bulunan Vali Erkmen, "Burada yalnız kulüp olarak, vilayet, belediye ve odalar olarak değil, Denizli şehir olarak kulübün arkasında olmalı. Herkes takıma sahip çıkmalı. Hepimiz biliyoruz ki bizim takım iyi bir takım. Bu yıl hedef olan süper lige çıkacaktır. Biz kulüp yöneticisi arkadaşlarımıza ve sporcularımıza bu konuda güveniyoruz. Başarının da süreklilik kazanması için maddi ve manevi desteğin çok önemli rol oynadığını biliyoruz. Bu geldiğimiz noktada bütün şehir olarak Denizlispor'a sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz. Bunun bir göstergesi olarak da kulübümüzü ziyaret ettik ve kulüp başkanı arkadaşımızla birlikte kulübün son durumunu, şu ana kadar olan yapılanmayı ve bundan sonraki olması gerekeler konusunda yararlı görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız, bu birlikteliğin sezon sonuna kadar güzellik içinde devam etmesi Denizli halkını mutlu edecek şekilde şampiyonlukla sonuçlanması" diye konuştu.
Maddi anlamda herkesin elinden geldiği kadarıyla Denizlispor'a destek vermesi çağrısında bulunan Vali Erkmen, "Şu ana kadar kulüp yönetimi fedakarlıkta bulundu. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de her türlü desteği verdi. Özel İdare olarak yine aynı şekilde destek verildi. Odalar olarak arkadaşlarımız üyelerine kombine ve reklam olarak hep olumlu telkinlerde bulunmak sureti ile destek olundu. Ama geldiğimiz noktada şu andan itibaren biraz daha maddi anlamda destek beklediğimizi, herkesin katkı vermesi gerektiğini de buradan ifade etmek istiyoruz. Bu anlamda da bugünden itibaren bir takım çalışmaların içinde olacağız. Buradaki amaç, kesinlikle Denizlispor'un başarısı içindir. Bu bütünlüğün muhafazası içindir" ifadelerini kullandı.

Denizlispor Kulübü'nün şu anda bazı borçlarının bulunduğunu belirten Vali Erkmen, maddi anlamda takımın rahatlatılması için tüm Denizli kamuoyuna görev düştüğünü sözlerine ekledi.