BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gölcüklü minikler itfaiyeye bayıldı

Gölcük'te eğitim gören ilköğretim öğrencileri itfaiye merkezi gezdi. Her şeyi heyecanla inceleyen minikler merkeze hayran kaldı.

Abone ol

Kocaeli İtfaiyesi’ni gezen Gölcük Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Gölcük Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun anaokulu öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı minik öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Gölcük Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun anasınıfında eğitim gören çocuklar öğretmenleri ile birlikte Kocaeli İtfaiyesi’ni gezdi.

13 minik itfaiyeci

Gölcük Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun anasınıfında eğitim gören 13 öğrenciye meslekleri hakkında bilgi veren itfaiye eğitmenleri, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklar, itfaiye binası ve itfaiye araçlarını yakından gördü ve yangında kullanılan araç ve gereçleri de yakından tanıma fırsatı buldu. Gezi sırasında minik öğrencilerin çoğu büyüdüklerinde itfaiyeci olacaklarını ifade ettiler. Gezi sonunda İtfaiye eğitmenleri minik yüreklerin her birine Kocaeli İtfaiyesi balonu hediye etti. Çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen gezide, oldukça eğlenceli dakikalar yaşandı.