BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Altıparmak Fethiyeye veda etti

Yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Antalya Valiliği’ne atanan Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Fethiye’ye veda ziyaretinde bulundu.

Abone ol

Vali Altıparmak; Fethiye Kaymakamlığı girişinde Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, daire amirleri, belde belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen bu karşılamanın ardından Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda kısa bir toplantı düzenlendi.

Burada açılış konuşmasını yapan Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, “Sayın Valimizin, Antalya’ya tayini çıktı. Muğla’da görev yaptığı süre boyunca bize her türlü desteği verdi. Uzun yıllar çözülemeyen Babadağ yolunu Valimizin katkıları ile çözdük.

Babadağ teleferik, Belceğiz iskele ve Kayaköyü ile ilgili projelere katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. “Memuriyetin böyle bir cilvesi var” diye konuşmasına başlayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, “Çok fazla plan yapma şansınız yok. Tüm ilçeleri gezdim.

En son Fethiye’ye geldim. Fethiye’nin çalışma programımızda ayrı bir yeri oldu. Burada herkesten büyük bir destek gördüm. Verilen sözleri yerine getirmeye çalıştık. Devlette devamlılık esastır. Gelen arkadaşlar yarım kalan çalışmaları tamamlarsa, bundan mutluluk duyarız” dedi.

Fethiye’ye yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi’nin yapımına yakın bir zamanda başlanacağına değinen Vali Altıparmak, “Turizmde kalite ve kapasitemizi arttırıp, güvenin tesis edilmesi için çaba harcayacağız. Potansiyelimizi arttırmak için ‘Türk kadar cesur’ sözünü ‘Türk kadar güvenilir’ şekline çevirmemiz lazım. Doğru dürüst ticaret yapan kurumlar ticaret hayatına devam etmişlerdir.

Aksi davrananlar kısa süreli bir zenginlik yaşa da sonra kaybolup gitmiştir. Yurt dışında uzun süreli hizmet işletmeler var. Bunun nedeni prensipli çalışmadır. Yeni nesillere doğru etik kuralları verelim. Hayallerimizi onlar gerçekleştirsin” şeklinde konuştu.

Yarım kalan çalışmaların bir dosya halinde yeni gelen Vali’ye sunulacağını ifade eden Altıparmak’a teşekkürler de iletildi. Babadağ Uçuş Sporları Merkezi açılışı, hava muhalefetinden dolayı iptal edildi. Toplantı çıkışı protokol üyeleri ve gazeteciler Vali Altıparmak ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.