BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,76
HABER /  GÜNCEL

Vahşeti gazeteden öğrendi

1.5 yıl önce ortadan kaybolan kızını her yerde aradı. Bir sabah gezeteyi açtı ve beyninden vurulmuşa döndü...

Abone ol

ORDU’da, birlikte yaşadığı Gündüz G. (42) tarafından dövülerek öldürülen Burcu Kılıç’ın (24) annesi Neriman Kılıç (42), 1.5 yıl önce ortadan kaybolan kızının öldürüldüğünü gazete ve televizyondan öğrendiğini söyledi. Ekmek almak için evden ayrılan kızından bir daha haber alamadıklarını belirten Kılıç, “Onu aramadığımız yer kalmadı. Öldüğünü televizyon ve gazetelerden öğrendim. Ona bunu yapanların hayatı sönsün” dedi.

Ordu Cumhuriyet Mahallesi’nde 4 gün önce meydana gelen olayda, Gündüz G. nikahsız yaşadığı 5 aylık hamile Burcu Kılıç’ı tekme tokat döverek hastanelik etti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gündüz G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adresi bulunamadığından ailesine ulaşılamayan ve 4 gündür OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morgunda bulunan Kılıç’ın cenazesini, bugün İstanbul’dan 6 yaşındaki kızı Buket ve kardeşi Necla Can ile birlikte Samsun'a gelen anne Neriman Kılıç teslim aldı.

GAZETEDE FOTOĞRAFINI GÖRDÜ

Gözü yaşlı anne Kılıç, kızının ölüm haberiyle yıkıldığını söyleyerek, “İstanbul’un Fatih İlçesi’nde oturuyoruz. Kızım 1.5 yıl önce ekmek almak için bakkala gitti. Bir daha dönmedi. Onu aramadığımız yer kalmadı. Polise, savcılığa başvurduk. Ama ne izine ulaştık, ne de haber aldık. Kızımın öldüğünü televizyon ve gazetelerden öğrendim. Gazetede fotoğrafını gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Hala şoktayım” dedi. Eşini 15 yıl önce bir trafik kazasında kaybettiğini söyleyen 3 çocuk annesi Neriman Kılıç, “Kızımın öldürülmüş olabileceğine hala inanamıyorum. Onu bu hale getireni tanımıyorum. Ona bunu yapanların hayatı sönsün. Kızıma vurduğu yerlere felç vursun” diye gözyaşı döktü.

Anne Neriman Kılıç, yapılan işlemlerin ardından kızının cenazesini alarak toprağa vermek üzere İstanbul’a götürdü.