BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Vadideki Denktaş'tan Kırca'ya ders

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın Kurtlar Vadisi'nde rol alması üzerine Ali Kırca, Müjdat Gezen ve Denktaş'ı karşı karşıya getirecekti. Ama Denktaş, buna izin vermedi.

Abone ol

Kurtlar Vadisi'nde oynayacak olan KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Tuna Serim'e göre Ali Kırca'ya unutamayacağı bir ders verdi.

PERŞEMBE akşamı Ali Kırca Haber, yeni bir tartışmalı olaya perde açarak başladı yayına, bir tarafa Denktaş, diğer tarafa Müjdat Gezen yerleşti; Belli ki magazinci(!) Kırca, Cumhurbaşkanı ile Gezen'i takıştırıp reyting alacaktı.

Bir gün önce bütün gazeteler KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş'ın Kurtlar Vadisi dizisinde rol alacağını yazmıştı. Böyle bir konu atlanır mı; Kurtlar Vadisi'ne şiddetle karşı çıkan Müjdat Gezen yayına alındı, hem de canlı yayına, istendi ki, Denktaş'ı eleştirsin, mafyaya karıştınız desin, şiddeti teşvik ediyorsunuz diye serzenişte bulunsun. Ama beklenen olmadı, çünkü Denktaş dizide neden rol aldığını açıkladı, "Türk medyası Kıbrıs Türk kesiminin sorunları karşısında bana sansür uygulayınca, ben de sözlerimi Kurtlar Vadisi'nden iletmek istedim" dedi. Müjdat Gezen bu sözü duyunca tartışmadan vazgeçti, konu ortada kaldı, Ali Kırca reytingsizliğe mahkûm oldu; Haberlerin büyük bölümü bu tartışmaya ayrıldığı için geri kalan bölümde haber bulmakta zorlandı. Aslında Denktaş, Ali Kırca'ya ders vermişti, bir vatanseverlik dersi, ülke çıkarlarının reytingten önemli olduğunun dersi, acaba anlaşıldı mı?

YAZI:Tuna SERİM
www.tercuman.com

IRC