BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.413,15
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu

Çorum’da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı. <br/>Edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Org...

Abone ol

Çorum’da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorum’da uyuşturucu ticareti yapan, kullanmak amacıyla uyuşturucu bulunduran ve temin eden şahısları takibe aldı. KOM ekipleri, 3 ay süren teknik takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. KOM, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vaktinde kentteki çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda S.D., V.I., D.K., N.B., F.K. E.Ç., O.Ü., M.Ö., F.Y., S.Ü., S.D., M.D., C.G., Ş.K., S.Y. ve C.Ö isimli şahıslar gözaltına alındı.
Baskın yapılan evlerde Poyraz isimli narkotik köpeği ile yapılan aramalarda ise 1 kilo 264 gram esrar maddesi, 24 gram bonzai, 217 adet uyuşturucu hap ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi.
Gözaltına alınan zanlılardan S.D., M.D., C.G., Ş.K., S.Y. ve C.Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 10 zanlının ise emniyetteki sorguları devam ediyor.
(İHA)