BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu tacirlerine baskın

İstanbul polisinin kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Baskınlarda v...

Abone ol

İstanbul polisinin kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Baskınlarda valizlerle ele geçirilen uyuşturucu maddelere polis tarafından el konuldu.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde kentin bazı ilçelerinde artan uyuşturucu satıcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile yürütülen soruşturma kapsamında daha önceden belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı. Baskınlarda, aralarında satıcı ve kuryelerin de yer aldığı çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Bazı evlerde uyuşturucu maddelerin valizlerle çıkarılması ise dikkat çekti. Valizlerle ele geçirilen uyuşturucu maddeler, imha edilmek üzere emniyete götürüldü. Gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürülen bazı zanlılar yüzlerini gizlerken, bina çıkışında bekleyen gazetecilerin sorularını da yanıtsız bıraktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)