BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu tacirini madara ettiler

Rusya'da uyuşturucu satcılarını tespit eden sivil gençlik grubu, bakın yakaladıklarına neler yapıyor...

Abone ol

Rusya’nın başkenti Moskova’da uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele veren bir gurup sivil gençlik hareketi, şehrin meşhur Tverskaya Caddesi’nde tespit ettikleri tacirleri çok farklı bir şekilde linç ederek ülkedeki fuhuş ve uyuşturucu vakalarını protesto ediyorlar.

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir gurup sivil gençlik hareketi, uyuşturucu tacirlerini tespit ederek randevu alıyorlar. Buluştukları taciri baskın ile derdest edip ellerini bağlayan gençler daha sonra tacirin başından aşağı rengârenk boyalar döküp üstünü başını iyice perişan ediyorlar. En sonunda bir meşaleyi yakarak tacirin üzerine bağlayan gençler, taciri teşhir ederek polis gelene kadar iyice rezil ediyorlar.
Dünya istatistik değerlerine göre Rusya, uyuşturucu ve fuhuş ticareti noktasında büyük bir merkezi ülke olarak geçiyor. Moskova Milletlerarası İlişkiler ve Devlet Enstitüsü raporlarına göre, batıda Sicilya Mafyası’nın Güney Amerika’dan getirdiği ham maddeler ve Doğu’da İran, Afganistan ve İç Asya ülkelerinden Rusya’ya ciddi uyuşturucu maddesi sevk ediliyor.