BIST 9.916
DOLAR 32,30
EURO 34,58
ALTIN 2.441,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekilden Fırat'a adam değilsin tepkisi

CHP'den ayrılan ve AK Parti'ye geçme kararı alan Adıyaman milletvekili Salih Fırat'a, eski partisinden hakarete veren tepkiler geldi.

Abone ol

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bir süre önce CHP’den ayrılan Adıyaman Bağımsız Milletvekili Salih Fırat’ın AK Parti’ye geçme kararını twitterdan değerlendirdi.

Ağbaba, “Salih Fırat adam değildir. Hırsızlık sadece cepten para çalmayla olmuyor. Hırsızlık bazen oy çalmayla da oluyor.” dedi.

"ADAM OLMAYANLARLA İŞİM OLMAZ"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, twitter hesabından yarın AK Parti’ye geçeceğini açıklayan Adıyaman Milletvekili Veli Ağbaba ile ilgili şunları yazdı:

“Salih Fırat adam değildir. Hırsızlık sadece cepten para çalmayla olmuyor. Hırsızlık bazen oy çalmayla da oluyor. Kim ki kendi oyu olmadan seçildiği partiden başka partiye geçiyorsa hırsızdır. Adam olmayanlarla işim olmaz. Gücün yanında olanlarla hiç işim olmaz. Geçmişine bir bakın lütfen. Kim ki oy aldığı partinin zıttına geçiyorsa alçaktır. Kim ki dün siyah dediğine bugün AK diyorsa alçaktır. Kim ki 5 oyu yokken seçildiği partiye ihanet ediyorsa alçaktır.

"İHAHET EDENLER ALÇAKTIR"

Kim ki dün alçak dediği Adıyaman AKP Milletvekili ile aynı partiye geçiyorsa alçaktır. Kim ki bahane yaratarak başka partiye geçiyorsa alçaktır. Kim ki buna bahane arıyorsa o da alçaktır. Seçmenine ihanet eden alçaktır. Adıyaman’ın oyuna ihanet edenler alçaktır. AK Parti'ye geçmeyi hoş görenler de alçaktır. Daha dün kendi mensubu olduğu ırka Zerdüşt diyenlerin safına katılanlar alçaktır. Seçmenine ihanet etmek herkes için alçaklıktır."

VİCDANIYLA BAŞBAŞA

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Salih Fırat'ın AK Parti'ye geçeceğini açıklamasını Twitter'daki hesabından değerlendirdi: "CHP milletvekili olarak binlerce vatandaşımızın oyları ile seçilen Adıyaman Mv. Salih Fırat Sali günü AKP'ye katılacağını açıklamış. Adıyaman'da CHP'ye oy veren binlerce vatandaşımız Sn. Fırat'ın aksine kendilerini çok kötü hissediyordur. Türkiye'yi dönüştürmek için artık Hiçbir şeyini gizlemeyen AKP"ye destek olmayı içine sindiren Sn. Fırat" artık vicdanıyla basbaşadır."