BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

UYUŞTURUCU BARONU HAPİSHANEDE RAHATSIZLANDI

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve polisin operasyonunda kaçarken 2 bacağını da kıran ünlü uyuşturucu baronu cezaevinde rahatsız...

Abone ol

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve polisin operasyonunda kaçarken 2 bacağını da kıran ünlü uyuşturucu baronu cezaevinde rahatsızlandı.
Interpol tarafından 13 yıldır ‘kırmızı bülten’ ile aranan ve son dönemlerin bir numaralı ‘uyuşturucu baronu’ olduğu iddia edilen Cumhur Y., İstanbul polisinin Sarıyer’deki bir villaya düzenlediği operasyonda yakalanmıştı. ABD’nin 4 büyük uyuşturucu baronu listesine aldığı Cumhur Y., polisten kaçarken villasının duvarından düşüp 2 bacağını kırmıştı.
Tutuklandıktan sonra Tekirdağ F Tipi Cezaevi’ne konulan baron, sabah saatlerinde bacaklarında ağrıların başlaması üzerine cezaevi ambulansı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun güvenlik önlemleri arasında hastaneye getirilen Cumhur Y.’ye burada ağrı kesici iğne yapıldı. Baronun 2 bacağındaki alçı da değiştirildi. Yaklaşık bir saat hastanede kalan Cumhur Y., tekrar ambulansla cezaevine götürüldü.
(İHA)