BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Uygur Türklerini Aydıldız koruyacak

Ayyıldız Tim Uygur Türklerine destek amacıyla Çin sitelerini çökertti. Çinli sanal korsanlara karşı savunma yapacaklar.

Abone ol

Çinli hackerlarla sanal savaslari devam ediyor. Rabia kadirinin bazı ülkelere konferanslar icin gitmesi ve Çin'li hackerlerin bu ülke sitelerini hacklemesi üzerine Uygur Türkleri de bir adım öne gecerek Ayyıldız Tim ile görüsmelere basladi.

Dunyanin ilk siber ordusu Ayyıldız Tim bir sene boyunca İnternet ortamında Uygur Türklerine karşı yapılacak olan siber savaşlari püskürtmek için Dünya Uygur Türkleri anlaşma yapacak.

Çinde uygur Türklerine yapılan katliamdan sonra 10 bin çin sitesini hackleyen Ayyıldız Tim son olarakta Birlesmis Milletlerin resmi internet sitesini hacklemisti.

Son bir haftada saldirlarina hiz veren tim Bugunlerdede binlerce çin sitesine Rabia Kadir'in resmini ve katledilen Uygur Türklerinin resimlerini koyarak protestolarina devam ettiler

Bu anlasma metninin bir kaç gun icerisinde basina gonderilmesi bekleniyor

www.ayyildiz.org tan yapilan açiklamada ise Antartikada yasiyor olsada Türk heryerde Türkdür ve onlara sahip cikmak asli gorevimizdir deniliyor. Ayyildiz Tim dunyada taninan ün yapmis Dunyanin ilk siber ordusu olarak bilinmekte Ve suana kadar Türkiye alehtari Yuzbinlerce siteyi hacklemis bir gurup olarak taninmakta.

Rabia Kadir'den tesekkür aldılar

Ayyıldız Tim in Uygur Türklerine Destek cikmasindan sonra Rabi kadirinin Uygur Turkleri Temsilcisi Seyit TümTürkü arayarak Ayyildiz Time tesekkür ettigi belirtiliyor.Rabi Kadirinin Türkiyeye geldiginde Tim in yayin haklarini satin alan ishak Telli ile görüsecegi bildirildi.Bu anlasma Dünyada bir ilk olarak kayitlara gececek.