BIST 10.113
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.409,22
HABER /  DÜNYA

Üvey babası tarafından dövüldü

Adana’da 8 yaşındaki bir çocuk, kardeşine şort giydiremediği gerekçesiyle üvey babası tarafından darp edildi. Eşi tarafından şikayet edilen ...

Abone ol

Adana’da 8 yaşındaki bir çocuk, kardeşine şort giydiremediği gerekçesiyle üvey babası tarafından darp edildi. Eşi tarafından şikayet edilen şahıs, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Fatma Tuğba Vatansever (43) ilk evliliğinden Muhammet Emre Göçer (8) isimli bir çocuk dünyaya getirdi. Eşiyle anlaşamayan Vatansever, boşandıktan bir süre sonra Yılmaz Vatansever (57) ile evlendi. Bu evlilikten de Mesude Yaren (2) ve Zülfikar Efe Vatansever (4) isimli çocukları oldu. Daha önce Düzce’de yaşamlarını sürdüren aile Adana’ya geldi. Ancak daha önce kahvehanede çalışan Yılmaz Vatansever, Adana’da bir türlü iş bulamadı. Bu nedenle ailenin elektrik ve suyu da kesildi. İşsiz olduğu için sık sık eşiyle tartışan Vatansever, onu ve çocuklarını darp etmeye başladı. Bugün de baba Vatansever üvey oğlu Muhemmet Emre Göçer’e küçük oğlu Zülfikar Efe’ye şort giydirmesini söyledi. Ancak Göçer, kardeşine şortu giydirirken iki bacağını şortun bir bacağına soktu. Bunu gören baba çılgına dönerek üvey oğlunu tokatladı. Anne Fatma Tuğba Vatansever ise oğlunu dövmemesi için araya girince baba Vatansever onu da tartakladı. Bunun üzerine kadın, 155’i arayarak "eşim üvey oğluna şiddet uyguluyor" diye haber verdi. Bunun üzerine olay yerine giden polis, kocayı gözaltına alırken ailenin de ifadesine başvurmak için polis merkezine götürdü. Öfkeli koca, polis merkezinde kendisini basın mensuplarının görüntülediğini görünce, "Ne çekiyorsunuz aferin size" diyerek onları alkışlaması dikkat çekti. Daha sonra dayak yiyen çocuk ve kardeşleri ile annesi de polis merkezine getirildi. Fatma Tuğba Vatansever, eşinin Düzce’de de kendi öz çocuklarını darp ettiğini söyleyerek, "Bu bebeğimi beşikten fırlattı, diğer öz oğlunu dövdü. Benim kaç kez boğazıma bıçak dayadı. Çocukları ve beni sürekli dövüyor. Bir işi yok sıkıntıdan beni ve çocukları dövüyor. Bugün de benim oğlumu dövdü bana da el kaldırınca bende bu kez polisi aradım" diye konuştu. Vatansever, bugüne kadar hep şiddet gördüğü kocasını süründüreceğini söyledi.
Polis, savcılığın talimatıyla kocayı gözaltına alırken kadını ve çocukları sığınma evine yerleştirdi.
(İHA)