BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  DÜNYA

UÜ’DE KARŞIT GÖRÜŞLÜ ÖĞRENCİLER ARASINDA KAVGA: 2 YARALI

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. <br/>İddiaya göre, merkez Nilüfer ilç...

Abone ol

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
İddiaya göre, merkez Nilüfer ilçesinde bulunan Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde akşam saatlerinde kütüphane önünde karşılaşan iki karşıt görüşlü grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bazı öğrenciler yanlarında bulunan bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Bir öğrenci karnından aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanırken, bir öğrenci de elinden aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı. Kavgayı duyan diğer öğrencilerin de olay yerine gelmesi ile büyüyen kavgaya polis müdahale etti. Bu arada kampus içinde bulunan bir otele sığınan 7 öğrenci, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Yaralanan öğrenciler Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Karnından yaralanan öğrencinin tedavisi sürerken, elinden yaralanan öğrencinin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi.
Hastane önünde biriken iki grup arasında yer yer kovalamaca yaşandı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.