BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  MEDYA

Ütopya'da 9 şiddetinde Türkan depremi

Ütopya Türkan Gözcü'nün yarattığı depremle sarsılıyor. Semih'in grubu dağılma noktasına gelirken Türkan , Kurretülay'a saldırdı.

Abone ol

Ütopya 'da Türkan Gözcü fırtınası esiyor. Semih'in sevgilisi Kurretülay 'a savaş ilan eden Türkan Gözcü önce bardak fırlattı ardından 'icra' getirdi. Semih'lerin mekanını basan Türkan 'tası tarağı' toplayıp götürdü. Semih ise bir şey diyemedi.

Ütopya'da Türkan Gözcü Semih ve grubunu yarattığı deprem fırtınasıyla sarsıyor. Bu hafta başında yavaştan başlayan kavga dün zirveye çıktı. Murat'ı yanına çekmeye çalışan Türkan Gözcü bu kez Semihlerin restorantını bastı. 'Bu baharatlıkları ben aldım, bu bardaklar da benim' diyen Türkan herkesin şaşkın bakışları arasında hepsini toplayıp gitti. Semih sadece ardından 'icraya' gelmiş gibi' demekle yetindi.

ÇAMAŞIR MAKİNASI DA YASAK SANA...
türkan-ütopya.jpgSemih ve grubu tam olay yatıştı derken ikinci kez Türkan Gözcü'nün taarruzuna maruz kaldı. Restoranta geri dönün Türkan , "Kurretülayn sana artık bulaşık makinası, çamaşır makinası ve buzdolabı yasak. Onların parasını sen vermedin' diyerek şoke eden kararını bildirdi.