BIST 10.400
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.412,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uslu, Erdoğan'ı ziyaret etti

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve AK Parti arasındaki buzlar eriyor...

Abone ol

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Uşak Belediyesi’nin ortak projesi olan “Uşak ili Tabakhane bölgesi kentsel dönüşüm projesi” kapsamında yıkım işlemleri bugün yapılan törenle resmen başlatıldı.

Törene katılmak üzere Uşak’a gelen AK Parti Uşak milletvekili Nuri Uslu, törenin ardından Belediye Binamıza gelerek Belediye Başkanımız Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Yoğun iş programı dolayısıyla bugüne kadar hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiremediğini anlatan Uslu, bu vesileyle Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan’a hayırlı olsun dileklerini sunarak, görevlerinde başlarılar diledi.

Başkanımızın göreve geldiği dönemden bu yana birbirinden güzel işlere imza attığını vurgulayan Uslu, “Özellikle kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi noktasında büyük bir başarı elde edilmiştir” diye konuştu.

Bu vesileyle kentsel dönüşüm yıkım işlemlerinin başladığı güzellikte sona ereceğine de inandıklarını belirten Uslu, “Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan çok önce başlayan bir rüyayı gerçekleştirmiştir. Kendisine başarılar diliyorum ve görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi