BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Otomobil polis aracının üstünde

Aranan otomobil, MOBESE kameralarına takılınca, Antalya caddelerinde macera filmlerini aratmayacak takip yaşandı.

Abone ol

'Dur' ihtarında bulunan polisin üzerine aracını sürerek kurtulan A.G.'nin kullandığı otomobil, sonraki caddede önünü kesen ekip otosunun üzerine çıktı. Sürücü A.G. ve ekip aracındaki bir polis memuru yaralandı.

Darp suçundan arama kaydı bulunan A.G.'ye ait araç, saat 14.00 sıralarında Konyaaltı Mahallesi Liman Kavşağı'nda, MOBESE kameralarına takıldı. Olay yerine yakın polis ekibinin 'Dur' ihtarına da uymayan 28 yaşındaki A.G.'nin kullandığı araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Kendisini takip eden polis araçlarının can güvenliğini de tehlikeye atan A.G., yaklaşık yarım saat boyunca polisten kaçtı.

Konyaaltı caddelerinde devam eden kovalamacanın ardından Hürriyet Caddesi Kent Mezarlığı istikametine kaçmaya devam eden aracı durdurmak için polis son çare olarak ekip aracıyla yolu kesti. A.G.'nin kullandığı otomobil, yolu kesen 07 A 76164 plakalı polis otomobiline çarptıktan sonra üzerine çıktı.

Kaza sırasında sürücü A.G. ve ekip aracındaki bir polis memuru hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan A.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.