BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak'ta isim değişikliği

Uşak Belediyesi Basketbol Takımı'nın adı değişiyor..

Abone ol

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde (TB2L) mücadele eden Uşak Belediyesi Basketbol Takımı'nın 2010 - 2011 sezonunda Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı adı ile mücadele edeceğini söyledi.
Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, Uşak Üniversitesi'nin yeni kurulan üniversiteler arasında hızla geliştiğini, eğitim alanında olduğu gibi sportif alanda da gerekli alt yapı çalışmalarını sürdüğünü kaydetti. Kentle bütünleşen bir üniversite olmak istediklerini ve üniversitenin kapılarını Uşak halkına daima açık tutacaklarını belirten Prof. Dr. Adnan Şişman, bunun en somut örneğini basketbol kulübüne sahip çıkarak attıklarını ifade etti.
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman konuyla ilgili şunları söyledi; “ İlimizi TB2L’de başarıyla temsil eden takımın adı Uşak Belediyesi Basketbol Takımı yönetim kurulu kararı ile Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı olarak değiştirildi. Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı 2010 - 2011 sezonunda başarılı olacağına inanıyoruz. Üniversite ile kenti bütünleştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz projelerden biri de sportif alanda yapılacak çalışmalar. Basketbol takımı ile bu projenin ilk ayağını gerçekleştirdik. Takımın başarılı olması elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Lig maçlarını Uşak halkı ile birlikte izleyeceğiz. Umarım birinci lige çıkmayı başarırız. Üniversite öğrencilerimiz takımın alt yapısında eğitim görecek. Uşaklı genç yetenekleri de takım içerisinde yer vermeyi arzu ediyoruz. Taraftarların da takıma sahip çıkarak maçlara gelmesini bekliyoruz. Bu projenin Uşak için hayırlı olacağını ümit ediyoruz”