BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ürün yerleştirme profesyonelleri İstanbul'da

Reklam dünyasında yeni trend haline gelen, film ve dizilere ürün yerleştirme teknolojisindeki son gelişmeler İstanbul’da düzenlenecek 2. Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu’nda ele alınacak.

Abone ol

Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, RTÜK üyeleri, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi), İTO (İstanbul Ticaret Odası) , Reklamcılık Vakfı ve medya kuruluşlarının katılımları ile bu yıl ikincisi yapılacak olan sempozyum 17-18 Ocak tarihlerinde Sheraton Maslak İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek.

Hollywood, Avrupa ve Türkiye’den uzmanların ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2. Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu’nda 35’ten fazla katılımcı; 5 workshop ve 4 panelde ürün yerleştirme ve ürün yerleştirme süreçleri üzerindeki deneyimlerini, konunun hukuki, finansal ve yaratıcı örneklerini paylaşacak.

Sempozyuma, Dünya çapında yakından takip edilen dizi ve filmlerde başarılı işlere imza atan Dr.Ferdinand Froning (Sex and the City, Transformers, A Good Day to Die Hard), Marsha R. Levine (Umutsuz Ev Kadınları, Friends, Twilight Saga: Breaking Dawn), Sandra Freisinger-Heinl, Ralph Watson, Vlad Borovina ve Jill Kinney (PepsiCo / Gatorade Branded Entertainment-Marka Gösteri Yönetmeni) ile Türkiye’den Elif Dağdeviren (Uzman- Yapımcı- Eğitmen), Turan Başartan (Duayen Reklam), Başak Demiryumruk (Mercedes-Benz Türk Pazarlama İletişimi Grup Şefi ) ve M.Akif Ebiçlioğlu (3P Ürün Yerleştirme Ajansı Başkanı) başta olmak üzere reklam sektörünün yakından tanıdığı isimler katılacak.

Sempozyumda, birçok marka tarafından uygulanan reklam türü olan ‘Ürün Yerleştirme’ hakkında kreatif uygulamalar, Hollywood'taki süreçler, yasal düzenlemeler, etkin uygulama yöntemleri ve markalara katkıları ele alınacak. Etkinliğin ikinci gününde ise kreatif uygulamaların nasıl gerçekleştirildiği Dünya örnekleri ile workshoplarda uygulanacak.

3P Ürün Yerleştirme Ajansı tarafından düzenlenen sempozyumun biletleri Biletix’den temin edilebilir.
Detaylı bilgi: urunyerlestirmesempozyumu.com