BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Urfalıyam Ezelden 7. bölüm Ceylan ve Cemal'e büyük süpriz

Yayınlandığı günden beri olay olan Urfalıyam Ezelden bu alşam 7. bölümü ile ekranlara gelecek. Cemal’in evliliği hakkındaki gerçekleri öğrenen Ceylan bir karar vermek zorundadır

Abone ol

Cemal’in evliliği hakkındaki gerçekleri öğrenen Ceylan bir karar vermek zorundadır

Ceylan, Cemal’den uzaklaşacak mı?

Cemal’in evliliği hakkındaki gerçekleri öğrenen Ceylan bir karar vermek zorundadır. Cemal’in hayatında olursa kaldıramayacağı şeyler yaşayacaktır. Cemal’den uzaklaşmaya da gönlü el vermez.

Cemal ve Ceylan’ı birlikte gören Selva, Halil’i de yanına alarak evi terk etmek ister ancak Cemal’in sert tepkisi ile karşılaşır. Halil ve Selva’nın yeri Cemal’in yanıdır!

Çetin tahliye oluyor!
Cemal bunlarla uğraşırken, Çetin’in dava günü gelir ve Çetin tahliye olur. Tüm aile Çetin’in yeniden aralarında olmasına çok sevinir.

Tüm bunlar olurken Ceylan kendine Türkan’la bir hayat kurar ve Cemal’den iyice uzaklaşır. Ancak kaderin bir cilvesi onları yeniden bir araya getirecektir.

Yayınlandığı günden beri özellikler türküleri ile çok konuşulan Urfalıyım Ezel'de bu hafta aşk konuşuyor. Cemal’in gönlü Ceylan’a doğru kayıyor!

Cemal’in gönlü Ceylan’a doğru kayıyor!

Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Cemal her ne kadar kaçmak istese de kendini tam ortasında buluyor .

urfaliyim-ezelden-3.-bölüm-1.jpg

Çetin’i Urfa’da bulan Cemal, Ceylan’ı da yanına alarak İstanbul’a doğru yola çıkar. Çetin’e ne olacağının kararını Yanık Memed verecektir. İstanbul’da ise Yanık Memed yine hayatının en zor kararlarından birini vermek üzeredir. Nene’nin kaçıralım baskılarına rağmen Memed bir karar verir. Çetin, suçu neyse çekecek, adalete teslim edilecektir.

urfaliyim-ezelden-3.-bölüm-2.jpg

Çetin eve girdiği anda polisler tarafından tutuklanır. Fakat Çetin’e hapse girmekten daha çok, Memed’in ona yüz çevirmesi koyar. Babasının yüzüne bile bakmaması Çetin’in içine dert olacaktır.

urfaliyim-ezelden-3.-bölüm-3.jpg

Duran ise her yerde Çetin’i aramaktadır. Memed’in Çetin’i polise teslim ettiğini duyunca çıldırır. Çetin hapishanede güvende olacaktır. Ancak Kürşat bir planı olduğunu söyler. Eli kolu uzun olduğundan içerde de tanıdıkları vardır.

urfaliyim-ezelden-3.-bölüm-4.jpg
Tüm bunlar olurken Ceylan ve Cemal arasındaki yakınlaşma devam eder. Cemal her ne kadar kaçmak istese de tam ortasında bulur kendini. Memed de bunun farkındadır. Cemal’i uyarır. Ceylan’dan uzak durmasını söyler ancak, Cemal belki de hayatında ilk defa babasını dinlemez. Ne yaparsa yapsın Ceylan’a doğru çekilmektedir.

urfaliyim-ezelden-3.-bölüm-5.jpg

Ceylan ve Cemal arasındaki her şeyin farkında olan Yanık Memed, hiç istemeden de olsa Ceylan’ı eve davet eder. Memed’in kendisini sevdiği için eve davet ettiğini zanneden Ceylan ise, Selva’yla tanışarak hayatının şokunu yaşayacaktır!