BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.394,51
HABER /  MAGAZİN

Ünlü yıldız Sharon Stone zır cahil çıktı

Sharon Stone'nun dünyadan haberi yok. Güzel yıldız aptal sarışın lafınının hakkını teslim etti.

Abone ol

ABD'de yayınlanan The New York Post Gazetesi, Azeri kökenli Rus işadamı Telman İsmailov'un sahibi olduğu Antalya'daki Mardan Palace'ın açılışında boy göstermek için 1 milyon dolar alan Hollywood yıldızı Sharon Stone'un, Azerbaycan diye bir ülkenin var olduğundan bile haberi olmadığını yazdı.

Gazetenin haberine göre, Stone'un bu cahilliği, otelin açılışı sırasında yaptığı konuşmada gaf üstüne gaf yapmasına neden oldu.

Stone'un, Azeri kökenli İsmailov'dan söz ederken önündeki monitörden geçen Azerbaycan kelimesinin ne olduğunu anlamadığını ve sözcüğü telaffuz etmeyi beceremediğini kaydeden gazete, yıldızın duraklayıp “Azerbaijan? Bu da ne? Chaka Khan! Chaka Khan!" dediğini belirtti.

The New York Post, Stone'un Azerbaycan diye bir ülkenin varlığından bile haberine olmadığını belirterek, onun yerine Amerikalı ünlü soul müzik sanatçısı Chaka Khan'ın ismini hatırlayabildiğini yazdı.

Gazeteye göre, Sharon Stone, geçen yıl da Çin'de meydana gelen ve binlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan büyük depremin “kötü karma"nın bir sonucu olduğunu söyleyerek gaf yapmıştı.