BIST 9.559
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.475,36
HABER /  MEDYA

Ünlü spiker Fuat Kozluklu için şok karar

TGRT haberin spikeri Fuat Kozluklu hakkındaki bombalar arka arkaya patladı. Önce eşi Fatma Buse Biçer'in 'uzaktaştırma' kararı ardından Habertürk şoku geldi.

Abone ol

Deneyimli gazeteci ve anchorman Fuat Kozluklu hakkındaki bombalar arka arkaya patladı. Önce Sabah Gazetesi , Fuat Kozluklu hakkında sunucu eşi Fatma Buse Biçer 'in boşanma davası açtığını duyurdu. Asıl bomba ise 7 yıllık eşi Fatma Buse Biçer 'in Fuat Kozluklu 'dan korunma talep etmesi oldu. Ardından Gazeteciler.com sitesi ikinci bombayı patlattı ve Fuat Kozluklu'nun Habertürk'ten bu gelişme üzerine 'gelme' yanıtı aldığını duyurdu.

ATV ana haber bülteniyle tanınan ve TGRT ana haberi sunan Fuat Kozluklu , Habertürk TV'ye transfer olduğu gün arka arkaya sarsıntı yaşadı. Fuat Kozluklu 'nun 7 yıllık eşi sunucu Fatma Buse Biçer'in boşanma davası açtığı haberleri gündeme oturdu.

BUSE BİÇER EŞİNDEN KORUNMASINI İSTEDİ

Buse Biçer, boşanma protokolü gereği çocuğun velayetini istedi. Tarafların birbirlerinden herhangi bir maddi ve manevi tazminat talebi olmazken Fatma Buse Biçer, eşinden korunmasını talep etti.

2 AY SÜREYLE ORTAK EVDEN UZAKLAŞTIRMA

Mahkeme 2 ay süreyle Fuat Kozluklu'nun eşine şiddet tehdidinde bulunmamasına, müşterek konuttan uzaklaştırılmasına ve telefonla rahatsız etmemesine karar verdi.

FUAT KOZLUKLU VE BUSE BİÇER 2008 YILINDA EVLENMİŞLERDİfuat-kozluklu-ve-buse-biçer.jpg2008 yılında o dönem Atv'nin ana haber spikeri olan Fuat Kozluklu, yine Kanal 24 haber televziyonunun spikeri olan Buse Biçer ile Cemile Sultan Korusu'nda hayatını birleştirmişti. Evlendiği vakit Sabah gazetesine verdiği röportajında Fuat Kozluklu şöyle demişti:

-"Türk medyasında maço bir kültürün hakim olduğuna inanıyorum. İşyerlerinde kadınların savunmasız bırakıldığını düşünüyorum. İşyerlerinde, kadınlara yönelik 'iki bacak arasında dünya görüşü' her yerde var ama Türkiye'de, yasalar itibarıyla kadını koruyacak ya da o yasanın hayata geçirilmesini sağlayacak bir toplum yapısı, henüz medyada yok."

FUAT KOZLUKLU 'YA İKİNCİ ŞOK HABERTÜRK'TEN
Fuat Kozluklu hakkındaki ikinci bombayı ise Gazeteciler.com sitesi duyurdu. Eşinin korunma talep ederek boşanma davası açmasının ardından Habertür TV hızlı bir karar aldı. Bugün Habertürk 'te işbaşı yapmayı bekleyen Fuat Kozluklu 'ya 'gelmene gerek yok' haberi gitti. Fuat Kozluklu 'nun 'eşine tehdit' oluşturması sebebiyle Habertürk'ün anlaşmadan vazgeçtiği söyleniyor.